Optilook Gemert
Sluit

Werk je thuis? Waarschijnlijk zit je iets minder lekker dan op je kantoorstoel. De eettafel waaraan je werkt is eigenlijk net een beetje te laag. En het contact met je collega’s gaat digitaal. Oftewel: je hebt nu nóg meer schermtijd dan op kantoor. Maak het jezelf zo relaxed mogelijk met een thuiswerkbril, ook wel computerbril genoemd.

Een topoplossing voor iedere thuiswerker. Ja, ook als je nog onder de 40 bent.

Prettiger dan een multifocale bril
De thuiswerkbril geeft je ogen een groter en rustiger kijkoppervlak dan je multifocale bril. Die is namelijk optimaal geslepen voor ver weg en voor dichtbij, maar niet voor die tussenafstand waar je computerscherm zit. Voor een korte periode is dat niet zo erg. Maar al vanaf 2 uur schermtijd per dag is een computerbril prettiger voor je ogen.

Ideaal voor jonge thuiswerkers
Ben je onder de 40? Dan heb je waarschijnlijk nog geen leesbril. Toch hebben ook jouw ogen soms een beetje hulp nodig. Daarom hebben we een thuiswerkbril ontworpen speciaal voor mensen tussen de 25 en de 40.

Hoe zit dat? Onderin de bril slijpen we een minimale sterkteverandering. Door deze ondersteuning hoeven je ogen net iets minder hard te werken bij het in- en uitzoomen. Bijvoorbeeld als je even op je telefoon kijkt. Jouw bril doet het werk voor je!