Optilook Gemert

Moet je horen

van Optilook

Sluit

Nieuws van Optilook

Wij zijn nieuwsgierig en willen graag weten wat we allemaal kunnen verbeteren aan ons assortiment en aan onze service. Door de reacties die we krijgen van onze klanten op nieuwe ontwikkelingen leren we wat u als klant belangrijk vindt. Heeft u een vraag of wilt u iets met óns delen dan horen we het graag!

Mondkapje op, mondkapje af, bril op en …

Je kent het wel : Beslagen brilglazen. Vreselijk irritant. Om deze mist gauw tijdig te laten verdwijnen zijn er nu “Anti Fog” doekjes. Een schoonmaakdoekje waarmee je je brilglazen grondig poetst. Je bril beslaat aanzienlijk minder en/of trekt razendsnel weg. Goed voor 50 dagen gebruik.

Hoya workstyle v+ brillenglazen

Met een thuiswerkbril zit je goed

Werk je thuis? Waarschijnlijk zit je iets minder lekker dan op je kantoorstoel. De eettafel waaraan je werkt is eigenlijk net een beetje te laag. En het contact met je collega’s gaat digitaal. Oftewel: je hebt nu nóg meer schermtijd dan op kantoor. Maak het jezelf zo relaxed mogelijk met een thuiswerkbril, ook wel computerbril genoemd.

Een topoplossing voor iedere thuiswerker. Ja, ook als je nog onder de 40 bent.

Prettiger dan een multifocale bril
De thuiswerkbril geeft je ogen een groter en rustiger kijkoppervlak dan je multifocale bril. Die is namelijk optimaal geslepen voor ver weg en voor dichtbij, maar niet voor die tussenafstand waar je computerscherm zit. Voor een korte periode is dat niet zo erg. Maar al vanaf 2 uur schermtijd per dag is een computerbril prettiger voor je ogen.

Ideaal voor jonge thuiswerkers
Ben je onder de 40? Dan heb je waarschijnlijk nog geen leesbril. Toch hebben ook jouw ogen soms een beetje hulp nodig. Daarom hebben we een thuiswerkbril ontworpen speciaal voor mensen tussen de 25 en de 40.

Hoe zit dat? Onderin de bril slijpen we een minimale sterkteverandering. Door deze ondersteuning hoeven je ogen net iets minder hard te werken bij het in- en uitzoomen. Bijvoorbeeld als je even op je telefoon kijkt. Jouw bril doet het werk voor je!

Hylocomod hydraterende oogdruppels

Last van droge en vermoeide ogen?

Droge geïrriteerde ogen bij contactlensdragers. We horen het steeds vaker. Vaak zit ‘m de oorzaak in het langdurig kijken naar een beeldscherm in een ruimte met droge lucht, of in het gebruik van medicijnen. Een lastig probleem en vaak is er, behalve bewust meer knipperen om traanvocht aan te maken, niet veel aan te doen. Voor extra comfort hebben we verschillende soorten oogdruppels, geschikt voor harde en zachte contactlenzen en vrij van conserveringsmiddelen en fosfaten. Heb je juist last van traanogen, ontstekings- of allergische symptomen? Kom dan even binnenlopen en we informeren je graag over welke druppel het beste bij je past.

Maak hier een afspraak

Götti Switserland

Beautiful eyewear from Switzerland

Nieuw in onze brillencollectie: Götti. Een prachtig merk uit het mooie Zwitserland. Een retro modern, maar zeker ook elegant concept. En het meest bijzondere aan dit merk is dat het ontworpen is door mensen met een optiek-achtergrond. Alle monturen zijn gemaakt van hoogwaardig titanium dus uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het elegante dunne metaal zorgt voor een ultra lichte look en weerspiegeld een klassiek karakter. Een mooie collectie waar we trots op zijn. Met uiteenlopende vormen, die variëren van rond en polygoon tot rechthoekig en met oog voor detail. Er is altijd een montuur dat uw karakter eruit laat springen.

Vraag ernaar in onze winkel.

Oticon Opn S

Geniet van het verstaan van spraak als een normaal horende

Krijg een hele dag energie met oplaadbare hoortoestellen Oticons nieuwste hoortoestellen breken met de grenzen van wat voorheen met hoortoestellen mogelijk was.

Oticon Opn S heeft bewezen het verstaan van spraak nog meer te verbeteren met minder inspanning in lawaaiige omgevingen dan onze vorige generatie hoortoestellen. U kunt nu dus actief deelnemen aan lastige luistersituaties, net als mensen met een normaal gehoor. Eerder gingen hoortoestellen om met lawaaiige omgevingen door op één spreker te focussen, doorgaans degene voor u. Nu geeft de technologie in Oticon Opn S u toegang tot de relevante geluiden om u heen, inclusief spraak, en heeft u de regie over op welke geluiden u zich wilt focussen. Het resultaat van deze levens veranderende technologie is dat u spraak nog beter verstaat, met minder inspanning. Hierdoor kunt u deelnemen aan en bijblijven in gesprekken, ook in uitdagende luisteromgevingen zoals een gezinsdiner of een bezoek aan een restaurant.

Bekijk de demo

Biofinity toric

Zachte contactlens met cilinder in multivocale uitvoering

Sinds kort is de Biofinity toric, de veelgeprezen zachte contactlens met cilinder verkrijgbaar in de multifocale uitvoering. Edward heeft deze contactlens zelf uitgeprobeerd en is erg enthousiast over het resultaat. Natuurlijk is het mogelijk deze lens op proef te dragen. Vraag er naar bij de volgende controle of maak een afspraak voor een nieuwe aanpassing.