Optilook Gemert

Gecertificeerd audicien en onderdeel van Hoorprofs

Heel gewoon
een hoortoestel
van Optilook

Sluit

Voor een eerlijk en niet merkgebonden advies

Wij willen er voor je zijn, als audicien. Op het moment dat jij het gevoel hebt dat je slechter hoort. Op het moment dat je de beslissing hebt genomen om een hoortoestel aan te schaffen. En op het moment dat je eenmaal een hoortoestel draagt. Wij willen dat je hier altijd terecht kunt. Met vragen. Voor hulp. Of om gewoon eens te praten over je gehoor.

Onze werkwijze

Wij leren u graag kennen

Er zijn allerlei soorten hoorhulpmiddelen. Maar wat is nu de beste oplossing voor u? Het is niet eenvoudig om daar antwoord op te geven. Elk oor en elk gehoorprobleem is namelijk anders. Bovendien ligt het niet alleen aan de complexiteit van uw gehoorprobleem: uw wensen, activiteiten en uw omgeving spelen ook een belangrijke rol. Alleen door uitgebreide hoormetingen en gesprekken kunnen wij een compleet beeld krijgen van uw gehoorproblematiek. Dat zijn vaak best intensieve gesprekken, waar we graag ruim de tijd voor nemen. En dat is in de eerste plaats uit oprechte interesse. Juist het contact met de klant maakt ons werk namelijk zo verschrikkelijk leuk!

De beste hooroplossing voor u

Op basis van de metingen en de gesprekken die we met u hebben gevoerd, gaan wij analyseren wat de beste hooroplossing voor u is. Welke mogelijkheden zijn er? Maar ook: welke verwachtingen kunnen we niet voor u waarmaken? We vergelijken verschillende hoortoestellen met elkaar en geven u vervolgens een passend advies. Uiteindelijk bepalen we samen wat voor u de beste optie is.

Kom gerust eens praten over je gehoor