Optilook Gemert

Gecertificeerd audicien en onderdeel van Hoorprofs

Heel gewoon
een hoortoestel
van Optilook

Sluit

Zelfstandige audicien in Gemert

Voor advies over een hoortoestel op maat gaat u naar Optilook. Optilook is een zelfstandige en onafhankelijke speciaalzaak in hoortoestellen. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan regels van verzekeraars of fabrikanten en u de beste oplossing kunnen bieden. Onze vakmensen hebben maar één doel: het leven voor mensen met gehoorverlies makkelijker maken!

Welk hoortoestel past bij u?

Dit hangt onder meer af van uw gehoorverlies, de ruimte in uw gehoorgang, uw leefsituatie, uw cognitieve capaciteit en persoonlijke wensen. Het is moeilijk vooraf te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Alleen op basis van een uitgebreide intake en hoormeting krijgen wij een goed beeld van uw situatie. Indien nodig overleggen wij natuurlijk met uw KNO-arts of de audioloog van het Audiologisch Centrum.

Merken waar we op bouwen

Door de jaren heen hebben wij een duidelijke voorkeur ontwikkeld voor een aantal merken van hoortoestellen. Deze voorkeur is gebaseerd op productkwaliteit en technologie. Maar vooral ook op de ervaring en feedback van onze klanten! Hieronder staan de leveranciers waar wij graag mee werken. Dit betekent overigens niet dat u bij ons niet terecht kunt voor andere merken!

Oticon

Oticon is opgericht in 1904 en is vanaf het allereerste begin gebaseerd op zorg en empathie. Het bedrijf is in Denemarken gevestigd en inmiddels een van de koplopers in hoortechnologie.

Phonak

Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova Group en is actief in meer dan 100 landen. Het bedrijf heeft al 70 jaar een indrukwekkende kennis van gehoor, akoestiek en technologie.

Widex

Widex is een familiebedrijf dat in 1965 door twee Deense families is opgericht. Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen en behoort tot de top vijf van grootste producenten in de hoortoestellenindustrie.