Optilook Gemert
Sluit

Goed je hier weer te zien

Zorgen dat je lekker in je vel zit. Dat je goed ziet. En vooral ook gezien mag worden. Thuis, op straat, in het werk of op school. Dat je goed hoort ook. En het leven kunt leiden dat je wilt leiden. Altijd. Overal. Dat is waar wij aan bij willen dragen. Dat is waar wij ons voor inzetten. Als Optilook optimaal zien en horen.


 

Het team van Optilook

>sinds 2016

De kracht achter Optilook is vooral het team. De mensen die het verschil maken met alle andere zaken. Het plezier in het werk.

En de gemeende interesse in u. Goed je hier weer te zien!

onze medewerkers >

Edward Leenders > sinds 1992
Directeur/eigenaar,Gediplomeerd opticien, en contactlensspecialist
edward@optilook.nl

Als 16-jarige ben ik bij Optilook begonnen. En nee, ik ga niet vertellen in welk jaar dat was 😉 Sinds 2005 ben ik samen met mijn vrouw Gonnie trotse eigenaar van deze prachtige zaak . Ik ben geen Gimmertse van geboorte, maar wel echt van die typisch Gimmertse gemoedelijkheid gaan houden. Ik speel trompet en bariton bij Excelsior Gemert, The Wine Children en bij Showkorps Octaaf Allaaaf. Daarnaast sport ik veel: crossfit, mountainbiken en wielrennen.

Monique van den Broek-Kapiteijn > sinds 2016
Assistent opticien, styliste
monique@optilook.nl

Drie keer per week sta ik als Ujese in de winkel in Gemert. En dat vind ik heerlijk. Ik kan er echt van genieten als mensen blij naar buiten lopen. Daar word ik zelf ook vrolijk van. Zoals ik dat ook word van tijd met mijn gezin, van een zelf klaargemaakt gerecht met verse ingrediënten, een potje tennis, een wandeling, een musical, een vakantie … Er is zoveel om van te genieten. Kunst is om dat te zien. En daar help ik graag bij!

Stef van den Broek > sinds 1997
Gediplomeerd opticien en assistent contactlensspecialist
stef@optilook.nl

Al sinds 1997 kom ik iedere dag met plezier naar Gemert. En al sinds 1997 ga ik iedere dag ook weer met plezier naar huis in Helmond. Want je weet wat ze van Hellemonders zeggen: grote mond, klein hartje. Dat kleine hartje geldt ook voor mij. Ik breng maar wat graag veel tijd door met mijn gezin. Daarnaast heb ik een passie opgebouwd voor de jaren ’50 en ’60 (ver voor mijn tijd, hoor …) en verzamel ik attributen uit die jaren.

Gonnie Leenders > sinds 1992
Directeur-eigenaresse, verkoop en administratie
gonnie@optilook.nl

Toen Optilook in 2005 officieel van ‘ons’ werd, stond vast dat ik de boekhouding en administratie zou gaan doen. Superleuk. En is het druk in de winkel, dan spring ik graag bij. Dan help ik mensen, schenk een kop koffie in of maak een praatje. Want ja, ik buurt graag | heel graag | te graag (streep door wat niet van toepassing is). In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, van het toneelspelen en zet ik me in voor Stichting Stemp.

Lonneke van de Wetering van den Brand > sinds 1992
StAr-geregistreerd audicien en bc. audioloog
lonneke@optilook.nl

Ik probeer zelf zo veel mogelijk midden in het leven te staan en te genieten van de kleine dingen om me heen: mijn gezin, een wandeling of fietstocht – heel klein, maar zo leuk – een terrasje als het zonnetje schijnt of met een groep vrienden naar een festival. Daarom ook vind ik mijn werk waarschijnlijk ook zo ontzettend leuk: ik kan er anderen helpen om ook het maximale uit hun omgeving te halen!

José van Bommel > sinds 2009
StAr-geregistreerd audicien en logopedist-akoepedist
jose@optilook.nl

Ik werk al vanaf 1993 in de hoortoestelbranche. Het mooiste aan dit vak? Dat is het contact met mensen. Het feit dat je ze écht kunt helpen met iets heel essentieels. Vanuit die drang ook denk ik ben ik een eigen praktijk als klassiek homeopaat gestart. Ik wil iets voor mensen kunnen betekenen. De tijd die ik over heb, breng ik door met mijn gezin, in de tuin, speel ik trompet of ga ik hardlopen of wandelen.

Hilde van Eldijk > sinds 2014
Gediplomeerd opticien
hilde@optilook.nl

Ik kan me geen leukere baan voorstellen dan deze. Oogzorg en mode is een supercombi! Ik word echt blij als ik klanten trots naar buiten zie lopen met hun nieuwe bril! Toch heb ik ook nog een leven naast mijn werk 😉Dat breng ik door met mijn gezin, met vrienden of op de tennisbaan. Daarnaast klus ik graag (komt daar ooit een einde aan in een oude boerderij?), bezoek ik graag festivals en zou ik nu toch echt eens een keer meer moeten gaan hardlopen …