Optilook Gemert

Gecertificeerd audicien en onderdeel van Hoorprofs

Heel gewoon
een hoortoestel
van Optilook

Sluit

Onze werkwijze

Hoortoestellen

Gehoorbescherming

Wat maakt Optilook nou zo Optilook.

Als je slecht hoort, dan ga je naar de audicien. Eentje bij jou in de buurt. Die op de hoogte is van alle innovaties. Die alle tijd voor je neemt. En van wie je er volledig van op aan kunt dat die je een eerlijk en onafhankelijk advies geeft. Als je slecht hoort, dan kom je bij ons.

De voordelen van Optilook op een rijtje:

  • Dichtbij en vertrouwd
  • Twee gecertificeerde audiciens
  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Geen contracten met zorgverzekeraars dus meer keuzevrijheid 
  • Voorop in de markt met ontwikkelingen
  • Persoonlijk: wij blijven alle tijd voor je nemen

Onze hoorprofs

Bij Optilook in Gemert werken twee gecertificeerde audiciens: Lonneke en José. Twee professionals met jarenlange ervaring. Die niet alleen precies weten wat er speelt aan ontwikkelingen, maar die ook
‘gewoon’ nog eens alle tijd voor je nemen.

Wij willen er voor je zijn, als audicien. Op het moment dat jij het gevoel hebt dat je slechter hoort. Op het moment dat je de beslissing hebt genomen om een hoortoestel aan te schaffen. En op het moment dat je eenmaal een hoortoestel draagt. Wij willen dat je hier altijd terecht kunt. Met vragen. Voor hulp. Of om gewoon eens te praten over je gehoor.

Het is een van de redenen dat wij de afgelopen jaren zo hard zijn gegroeid als audicien: we zijn dichtbij en onafhankelijk. Wij denken niet in merken of toestellen. Wij denken in oplossingen. Dat doen we om maar één reden: wij willen gewoon dat jij weer goed hoort. Punt.

Kom gerust eens praten over je gehoor